ponedjeljak, 13. lipnja 2016.

Pogled u sudbinu


Kada se talog ocijedi i formira svakojake linije i forme po stranicama fildžana vrijeme je za analiziranje figura i njihovo tumačenje. Kako ćete i sami primjetiti u fildžanu ćete često moći vidjeti različite ljudske i životinjske oblike, brojeve, slova, linije, drveće, biljke, oblake ali i neke neobične forme poput duha, vještice, vatre itd.



Morate imati na umu kako se figure u šoljici uvijek tumače odozgo prema dolje (dnu) te u smjeru od drške (koja simbolizira vas odnosno pitaoca) sa desno na lijevo.

Kako bi vam donekle približio ovu iznimnu divinacijsku metodu pokušaću u kratkim crtama pojasniti one naznake koje smatram da ćete i najčešće susretati u svojim nastojanjima da u kahvenim simbolima dobijete odgovor na neko svoje pitanje.

Ukoliko se desi da na nekom dijelu šoljice imate taloga koji se nije osušio onda znajte da to nije nimalo slučajno već je predznak tuge u skorijoj budućnosti. Koliki će njen intezitet biti svakako ovisi o figurama koje se nalaze u neposrednoj blizini takvog mjesta.

Drveće i krošnje su dobro znani simboli sreće dugog života i uspjeha. To najkraće rečeno znači da ukoliko gledate sudbinu nekom bolesniku a ugledate simbol drva u talogu to je predznak ozdravljenja, a ukoliko naginjete nekom poduhvatu ili akciji drvo vam najavljuje sreću i uspjeh.




Oblici srca u talogu uvijek označavaju ljubav, pozitivne osjećaje ali i ono što osoba kojoj se gleda voli, njene težnje ka nečem.

Simbol prstena na nekoj ivici šoljice predskazuje raniji brak a ukoliko je na dnu onda brak u kasnijoj budućnosti.

Zastava je simbol pobjede, bilo koje vrste, ali i siguran znak dugog života osobi koja je popila kahvu iz tog fildžana. Također, zastava je najava dobrih vijesti.

Sat u talogu označava mogućnost da se stvore sredstva za život, odnosno, pokazuje kako pitaoc ulazi u produktivan dio života.

Broj koji se jasno vidi, to znači u cijelom obliku, predviđa dobitak novca. Isto tako, broj može označavati koliko sati, dana, sedmica ili mjeseci predstoji do nekog događaja.

Ravna linija simbolišu duševni mir i sklad u umu pitaoca, a ukoliko je linija oblikovala kup onda otkriva ljubavni sklad. Ravna linija također označava i putovanje.

Krivudava linija pak upozorava na oprez kroz putovanje, moguće su nezgode ili usputni problemi.

Kamila za osobu koja je popila kahvu predstavlja novčani dobitak, pošto je deva simbol karavane odnosno dobitka i sreće.

Golub u talogu kahve predstavlja dolazak dobrih vijesti.

Zmija je klasični simbol neprijatelja, odnosno ona upozorava da u svojoj blizini imate jednu ili više osoba koja vas ne vole.

ON SALE - "99 LOVE CHARMS

You are looking at a book that was written by an excellent connoisseur of magic and its secrets. With one of the 99 spells, you have the opp...